El Periódico de la Psicología

SetmanaBIO per l´alimentació ecològica

Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

 

setmana-bio.png

Una setmana per conèixer la producció i l´alimentació ecològiques, del 19 al 27 d´octubre de 2019.

La Setmana Bio per l´alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebran tot un conjunt d´activitats per tot el territori català, amb l´objectiu comú de proporcionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. 

El programa d´activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l´alimentació ecològica estan agrupades en 5 families:

Visites a operadors ecològicsEls pagesos, ramadersi elaboradors de productes ecológics obren les portes de las seves explotacions i instalacions/obradors on podreu conèixer in situ la seva feina i què són i com s´obtenen els productes  que ells produeixen o elaboren.

Activitats comercials: Els comerços i punts de venda dels productes ecològics us oferiran activitats relacionades amb els seus productes en el marc del seu establiment, com ara presentacions, promocions, tastos i altres.

Activitas de divulgació; : Conjunt d´activitats pensades per donar a conèixer el sistema de producciò ecoògic i la qualitat d´aquets aliments, així com qualsevol altra tema relacionat. Podem trobar-hi tallers, jornades, espais dedicats a la producció ecològica dins les biblioteques, passis de documentals, etc.

Restauració i gastronomia: Per conèixer l´aliment ecològic, res millor que consumir-lo directamente en un restaurant o arran d´una activitat gastronòmica, con ara un taller de cuina o show cooking.

Activitats a l´escola: La Setmana Bio a l´escola es la festa anual de la producció i l´alimentació dels centres educatius de Catalunya.

Les activitas de la Setmana Bio per l´alimentació ecològica les organitzen els propis protagonistes del sector que estiguin interessats a donar a conèixer les seves activitats i/o productes. Així, les activitats poden ser organitzades per operadors ecològics, entitas i organitzacions interessades, administracions locals, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superficies, etc.

Qualsevol persona interessada en conèixer la producció i l´alimentació ecològica pot participar de les activitats ofertadas a la Setmana Bio per l´alimentació ecològica. 

 

Sobre Miret Editorial

Editorial especializada en textos de ensayo, psicología, pensamiento, relaciones humanas y conocimiento.

Carrer Calabria 209, 08029 Barcelona
Telf: (+34) 675 763 503

© 2018 Miret Editorial